Vores formål er at støtte Rigshospitalets LIFE-projekt for kronisk syge unge

De beskriver selv projektet således:

Vi er en gruppe unge mennesker i alderen fra15-20 år med kroniske eller langvarige sygdomme og så er vi en del af gruppeforløbet LIFE på Rigshospitalet. LIFE står for Læring, Involvering, Fællesskab og Empowerment.  Siden 2016 har 8-10 nye unge hvert år deltaget i gruppeforløbet LIFE. Vores sygdomme er vidt forskellige, men fælles for os er, at vi alle kæmper med nogle af de samme udfordringer. LIFE giver os et frirum, hvor vi kan være sammen og snakke med andre unge der forstår os. I LIFE har vi stor forståelse og respekt for hinanden, og der er plads til at sige, hvad end man har på hjertet. Det kan gøre hverdagen lidt nemmere og sætte tankerne lidt i ro. Mens vi skriver dette, er vi på weekend camp. Her er der både aktiviteter der bearbejder tanker og følelser omkring vores sygdomme, men også aktiviteter der giver os et bedre socialt sammenhold. Vi har månedlige møder med øvelser og erfaringsudveksling hvor vi løbende støtter hinanden til at se nye muligheder eller takle udfordringer i ungdomslivet med vores sygdom som fast følgesvend.

Vi håber, at dette brev har givet jer en forståelse for, hvad LIFE er, og hvor vigtigt det er for unge mennesker som os at møde andre unge, som er i samme situation – og I kan læse mere på dette Link.

Vi vil gerne takke jer for Jeres donationer, som muliggør dette i vores LIFE og håber at I med os i tankerne vil komme godt i mål.

De bedste hilsener

Alle os unge fra LIFE